Yhdyskuntatekniikan päällikkö

Vimpelin kunta julistaa haettavaksi yhdyskuntatekniikan päällikön vakituisen viran. Tehtävänä on vastata kunnan vesi- ja viemärilaitoksen kehittämisestä ja esimiestehtävistä, kunnalle kuuluvien katu- ja tieverkoston ylläpidosta ja kehittämisestä, yksityistieasioiden koordinoinnista kunnassa, kunnallistekniikan omajohtoisten investointien toteuttamisesta sekä näihin toimialoihin liittyviä viranomaistehtäviä. Investoinnit ovat pääsääntöisesti kunnallisteknisiä vesi- ja viemärilaitoksen rakennuskohteita sekä teiden perusparannuskohteita. Yhdyskuntapäällikön tehtäviin kuuluu lisäksi vesi- ja viemäriverkon digitointi.

Pätevyysvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkinto ja riittävä tehtäväalueen tuntemus. Tehtäväkohtainen palkka KVTES:n mukainen.

Arvostamme: 

  • Työkokemusta, joka on hankittu sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta.
  • Hyviä ihmissuhdetaitoja ja asioiden johtamistaitoja, ongelmanratkaisutaitoja ja yrittäjämäistä ajattelutapaa palvelutuotannon suunnittelussa ja johtamisessa
  • Investointien julkisen kilpailutuksen osaamista
  • Joukkuepelaaja, joka tuntee kunnalliset talouskiemurat

Hakemukset ensisijaisesti Kuntarekryn kautta, avaintunnus 463384. Postitse hakemus toimitetaan Vimpelin kunta, Patruunantie 15, 62800 Vimpeli, kuoreen merkintä: Yhdyskuntatekniikan päällikkö. Opinto- ja työtodistukset tarkistetaan työhaastatteluun kutsuttavilta.

www-osoite https://www.vimpeli.fi

Yhteystiedot: tekninen johtaja Jarno Pulkkinen, 040 651 7191, jarno.pulkkinen(at)vimpeli.fi

Työpaikan osoite Patruunantie 15, 62800 Vimpeli
Työ alkaa 1.1.2023
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 30.9.2022 klo 12:00