Vimpelin kunta tiedottaa asiointiavuista poikkeusolojen aikana

Hallitus ei toistaiseksi ole tartuntatautilakiin perustuen rajoittanut riskiryhmien ja yli 70-vuotiaiden liikkumista. Riskiryhmiä kuitenkin kehotetaan välttämään lähikontaktia, mikäli mahdollista. Riskiryhmiin kuuluville ja yli 70-vuotiaille on varattu erilliset asiointiajat Vimpelin ruokakaupoissa.

Vimpelin kunnassa poikkeusoloissa kuntalaisten ruoka- ja lääkehuoltoa turvaavat seuraavat asiointiavut:

Ruokakasseja kotiin toimittaa K-Market Veto

  • Ilmoita ruokatilauksesi kauppiaalle numeroon 040-5515570 tai
    ulla.laakso@k-market.com
    • Toimitukset tuodaan K-Market Vedon toimesta pääsääntöisesti tiistaisin ja perjantaisin. Keräysmaksu 5€ ja kotiinkuljetus Vimpelin alueelle 5€.

Lääkkeitä kotiin toimittaa Vimpelin apteekki

  • Soita lääketilauksesi apteekkiin numeroon 06-5651510. Saat puhelimitse tarvittavan lääkeneuvonnan ja apteekki järjestää kuljetuksen lääkkeillesi. Apteekki tekee lääkekuljetuksissa yhteistyötä Taksi- ja Linja-autoliikenne Lasse Vanhamäki Oy:n kanssa.
    • Toimitukset kuljetetaan pääsääntöisesti ma-pe klo 9-17 ja la 9-13. Vimpelin kunnan alueella kuljetusmaksu on 10€ - 40€. Tarkka maksu määräytyy kuljetettavan matkan perusteella.

Vimpelin kunnalla on valmius laajentaa ruoka- ja lääkehuollon turvaamista eristyksissä olevien osalta, mikäli pandemia leviää Vimpelin alueelle laajemmin. Ruoka- ja lääkehuolto turvataan kaikissa tilanteissa.

Vimpelin kunnassa on avattu palvelunumero asiointiapua tarvitseville.
Palvelunumero 044-4659490 on avoinna toistaiseksi ma-pe klo 8.00 – 14.00.