Kunnanjohtajan virka

Pieni kunta, monta sankaria   

 

Suuren kraatterijärven rannalla sijaitsevassa Vimpelin kunnassa on Suomen toiseksi korkein teollistumisaste väkilukuun suhteutettuna. Yrittäjien ja koko yhteisön arkea ohjaa vahva yhteishenki. Strategiassamme keskeisiä arvoja ovat avoimuus, yhteisöllisyys, sitoutuneisuus ja positiivisuus.
Elinvoimapolitiikka on läpileikkaavana elementtinä kaikessa kunnan toiminnassa.

Vimpelin kunta julistaa haettavaksi

KUNNANJOHTAJAN  VIRAN 

Kelpoisuusehtona virkaan on korkeakoulututkinto. Arvostamme yrityselämän ja kunnallishallinnon ja sekä kuntatalouden tuntemusta, johtamistaitoa ja -kokemusta, kielitaitoa sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja.

Virka täytetään 1.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaa hakevien voidaan edellyttää osallistuvan soveltuvuustesteihin. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät soveltuvin osin KVTES:n mukaisesti. Palkkaus määräytyy kokonaispalkkana. Hakijat voivat esittää palkkatoiveen.

Virkaan valitun on ennen virkasuhteen vastaanottamista esitettävä Vimpelin kunnan työterveyshuollon antama hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi (työavain 199102) sunnuntaihin 28.10.2018 klo 23.00 mennessä. Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollista, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteella: Vimpelin kunta, Kunnanhallitus, Patruunantie 15, 62800 Vimpeli, kuoreen merkintä ”Kunnanjohtajan virka”.

Hakemuksia ei palauteta. Alkuperäiset todistukset pyydetään tuomaan mukana haastatteluun.

Vimpelin kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja antavat: Valtuuston puheenjohtaja Seppo Tuomisalo, puh.0400-361 208

Hallituksen puheenjohtaja Marja-Leena Laakso, puh. 040-704 3866
www.vimpeli.fi

Vimpeli         3.10.2018                                                                       Vimpelin kunnanhallitus