Kuntayhtymä Kymppi hakee johtajaa

Kuntayhtymä Kymppi on uusi kymmenen kunnan yhteinen organisaatio, joka vastaa julkisten työvoimapalveluiden järjestämisestä 1.1.2025 alkaen. Haemme kuntayhtymän johtajaa vastaamaan Kuntayhtymä Kympin toiminnasta.

Kuntayhtymän johtaja vastaa yhtymähallituksen alaisuudessa kuntayhtymän toiminnasta ja taloudesta sekä johtaa ja kehittää kuntayhtymän hallintoa, viestintää ja muuta toimintaa yhteistyössä yhtymähallituksen kanssa. Kuntayhtymän johtaja vastaa osaltaan siitä, että yhtymäkokouksen ja yhtymähallituksen asettamat toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet saavutetaan. Kuntayhtymän johtaja vastaa lisäksi kuntayhtymän edunvalvonnasta, verkostoitumisesta ja kumppanuussuhteiden hoidosta.

Viran kelpoisuusehto on ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi arvostamme kunnallishallinnon, TE-palveluiden, alueen elinkeinoelämän ja kuntakentän tuntemusta, talousosaamista sekä hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä menestymisessä tarvitaan lisäksi joustavuutta, innovatiivisuutta, ratkaisukeskeisyyttä ja kriittistä ajattelukykyä.

Hakuaikaa jatkettu yhtymähallituksen päätöksellä. Hakemus ja todistusjäljennökset pyydetään toimittamaan Kuntarekryn kautta 12.8.2024 klo 12:00 mennessä.

Virkaa hakevan voidaan edellyttää osallistuvan soveltuvuusarviointiin. Ehdokkaita haastatellaan keskiviikkona 21.8.2024.

Lisätietoja

http://www.kauhava.fi/kymppi